Již se stalo tradicí, že na začátku jara se na naší škole koná barmanský kurz. Od 31. března do 4. dubna se žáci oboru kuchař-číšník učili tajům barmanského umění. Pod vedením zkušeného lektora Miloše Trettera (1. česká barmanská akademie) úspěšně absolvovalo deset mladých barmanů. Věříme, že nezůstane pouze u tohoto zvýšení kvalifikace a absolventi po ukončení školy budou moci nabídnout zaměstnavatelům i něco nad rámec učebních osnov. Nejbližší možností je kurz vykrajování ovoce a zeleniny, který škola pořádá již tento pátek (18.4.) pod vedením autora publikací o carvingové (vykrajování) metodě pana Procházky.
Autor: Vedení školy
Poslední příspěvky
Tagy
Archiv
Soukromá podřipská střední odborná škola a střední odborné učiliště o. p. s.
nám. Jana z Dražic 169, 413 01 Roudnice nad Labem
+420 416 839 064 info@podripskaskola.cz
Copyright © 2011 Soukromá podřipská střední odborná škola a střední odborné učiliště o. p. s. - Všechna práva vyhrazena