Soukromá podřipská střední odborná škola a střední odborné učiliště Roudnice nad Labem

Kurz vykrajování ovoce
16. - 17.6. 2010

25.6. 2010

Tradiční součástí výuky oboru kuchař – číšník je kurz ozdobného vykrajování ovoce a zeleniny (tzv. carving). Pod dohledem vítěze Světové kuchařské olympiády - IKA 2004 Luďka Procházky se učili mladé kuchařky a kuchaři základům ztvárnění zeleninové či ovocné ozdoby. Pan Luděk Procházka, držitel mnoha ocenění a medailí, vede kurzy na naší škole, které se těší mezi žáky velké popularitě, pravidelně. Získaný certifikát je dalším kamínkem do mozaiky kompetencí, získávaných v rámci studia oboru kuchař – číšník. Již nyní se těšíme na další nápadité výrobky v příštím roce.

Fotografie.

Zpět na seznam článků.

Bookmark and Share